spaggeti-makvel-no-6-me-psaronefri-manitaria-kai-parmezana--2

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα

4 μερίδες
makvel-spaghetti-no6-red-4JBDG

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6
  • 300γρ. Ψαρονέφρι
  • 180γρ. Μανιτάρια Portobello (μικρά) φρέσκα
  • 360γρ. Κρέμα Γάλακτος
  • 30γρ. Ελαιόλαδο
  • 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι
  • 110γρ. Λευκό Κρασί
  • 2-3 Κλωνάρια Θυμάρι (φρέσκο)
  • 50γρ. Παρμεζάνα
  • 40γρ. Βούτυρο
  • Λίγη Πάστα Σκόρδου

Εκτέλεση

1.  Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί, σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λωρίδες το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε. Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το κρεμμύδι (σε φέτες). Μόλις μαγειρευτεί το ψαρονέφρι με το μανιτάρι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε λίγη πάστα σκόρδου, το θυμάρι και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά που μόλις έχουμε βράσει και στραγγίσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο παρμεζάνα (τρίμμα). Σερβίρουμε με λίγες φλοίδες παρμεζάνας.

Μοιράσου τη συνταγή:
spaggeti makvel no 6 me psaronefri manitaria kai parmezana

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα

4 μερίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6
  • 300γρ. Ψαρονέφρι
  • 180γρ. Μανιτάρια Portobello (μικρά) φρέσκα
  • 360γρ. Κρέμα Γάλακτος
  • 30γρ. Ελαιόλαδο
  • 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι
  • 110γρ. Λευκό Κρασί
  • 2-3 Κλωνάρια Θυμάρι (φρέσκο)
  • 50γρ. Παρμεζάνα
  • 40γρ. Βούτυρο
  • Λίγη Πάστα Σκόρδου

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα

4 μερίδες

Εκτέλεση

1.  Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί, σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λωρίδες το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε. Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το κρεμμύδι (σε φέτες). Μόλις μαγειρευτεί το ψαρονέφρι με το μανιτάρι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε λίγη πάστα σκόρδου, το θυμάρι και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά που μόλις έχουμε βράσει και στραγγίσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο παρμεζάνα (τρίμμα). Σερβίρουμε με λίγες φλοίδες παρμεζάνας.

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top