Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα
Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6
- 300γρ. Ψαρονέφρι
- 180γρ. Μανιτάρια Portobello (μικρά) φρέσκα
- 360γρ. Κρέμα Γάλακτος
- 30γρ. Ελαιόλαδο
- 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι
- 110γρ. Λευκό Κρασί
- 2-3 Κλωνάρια Θυμάρι (φρέσκο)
- 50γρ. Παρμεζάνα
- 40γρ. Βούτυρο
- Λίγη Πάστα Σκόρδου
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί, σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λωρίδες το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε. Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το κρεμμύδι (σε φέτες). Μόλις μαγειρευτεί το ψαρονέφρι με το μανιτάρι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε λίγη πάστα σκόρδου, το θυμάρι και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά που μόλις έχουμε βράσει και στραγγίσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο παρμεζάνα (τρίμμα). Σερβίρουμε με λίγες φλοίδες παρμεζάνας.
Δες και άλλες συνταγές
Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6
- 300γρ. Ψαρονέφρι
- 180γρ. Μανιτάρια Portobello (μικρά) φρέσκα
- 360γρ. Κρέμα Γάλακτος
- 30γρ. Ελαιόλαδο
- 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι
- 110γρ. Λευκό Κρασί
- 2-3 Κλωνάρια Θυμάρι (φρέσκο)
- 50γρ. Παρμεζάνα
- 40γρ. Βούτυρο
- Λίγη Πάστα Σκόρδου
Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με ψαρονέφρι, μανιτάρια και παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί, σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λωρίδες το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε. Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το κρεμμύδι (σε φέτες). Μόλις μαγειρευτεί το ψαρονέφρι με το μανιτάρι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε λίγη πάστα σκόρδου, το θυμάρι και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά που μόλις έχουμε βράσει και στραγγίσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο παρμεζάνα (τρίμμα). Σερβίρουμε με λίγες φλοίδες παρμεζάνας.