
Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
4 μερίδες
20 λεπτά

Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Φαρφάλες ΜΑΚΒΕΛ
- 40 γρ. Φιστίκια Αιγίνης (για το γαρνίρισμα)
- 250 γρ. Κατσικίσιο Τυρί (για το γαρνίρισμα)
- 250 γρ. Ντοματίνια
- Λίγο Ελαιόλαδο
- Αλάτι – Πιπέρι
- 4 Κολοκυθάκια σε Κύβους
- 100 γρ. Γραβιέρα
- 2 Σκελίδες Σκόρδο
- Ξύσμα από ένα Λεμόνι
- Ξύσμα από ένα Λεμόνι
- 60ml Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Βράζετε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό. Παράλληλα ετοιμάζετε το πέστο, ρίχνοντας όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Σε ένα βαθύ τηγάνι “γυαλίστε” για 5’ σε λίγο λάδι, τα ντοματίνια με το πέστο. Προσθέσθε στο τηγάνι τις φαρφάλες και ανακατέψτε. Σερβίρετε γαρνίροντας με το κατσικίσιο τυρί και τα θρυμματισμένα φυστίκια Αιγίνης.
Δες και άλλες συνταγές

Φαρφάλες με Σπανάκι και Μπέικον
4 μερίδες
20 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Φαρφάλες ΜΑΚΒΕΛ
- 40 γρ. Φιστίκια Αιγίνης (για το γαρνίρισμα)
- 250 γρ. Κατσικίσιο Τυρί (για το γαρνίρισμα)
- 250 γρ. Ντοματίνια
- Λίγο Ελαιόλαδο
- Αλάτι – Πιπέρι
Για το ΠΕΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ:
- 4 Κολοκυθάκια σε Κύβους
- 100 γρ. Γραβιέρα
- 2 Σκελίδες Σκόρδο
- Ξύσμα από ένα Λεμόνι
- Ξύσμα από ένα Λεμόνι
- 60ml Ελαιόλαδο
Φαρφάλες με Σπανάκι και Μπέικον
4 μερίδες
20 λεπτά
Εκτέλεση
1. Βράζετε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό. Παράλληλα ετοιμάζετε το πέστο, ρίχνοντας όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Σε ένα βαθύ τηγάνι “γυαλίστε” για 5’ σε λίγο λάδι, τα ντοματίνια με το πέστο. Προσθέσθε στο τηγάνι τις φαρφάλες και ανακατέψτε. Σερβίρετε γαρνίροντας με το κατσικίσιο τυρί και τα θρυμματισμένα φυστίκια Αιγίνης.
Μοιράσου τη συνταγή: