
Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 ΜΑΚΒΕΛ, Ολικής Άλεσης με Βρώμη
- 1 κιλό Μοσχάρι (για κατσαρόλα)
- 80 ml Ελαιόλαδο
- 180γρ. Κρεμμύδι (λευκό)
- 15γρ. Ντοματοπολτό
- 300γρ. Ντομάτα (κονκασέ)
- 110ml Κόκκινο Κρασί
- 2 – 3 φύλλα Δάφνης
- 1 ξυλάκι Κανέλας
- 2 – 3 κόκκους Μπαχάρι
- 2 σκελίδες Σκόρδο ( ψιλοκομμένες)
- 100γρ. Γραβιέρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγη Ζάχαρη
- Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
1.Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 – 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το κρέας και το ροδίζουμε από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα να μαραθούν, κατόπιν προσθέτουμε τον ντοματοπολτό, τον τσιγαρίζουμε ελαφρώς, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την ντομάτα (κονκασέ), τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και προσθέτουμε υγρά (χλιαρό νερό ή ζωμό) να σκεπάζει καλά το κρέας. Δίνουμε μια δυνατή βράση, ξαφρίζουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 – 1μιση ώρα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Δες και άλλες συνταγές

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 ΜΑΚΒΕΛ, Ολικής Άλεσης με Βρώμη
- 1 κιλό Μοσχάρι (για κατσαρόλα)
- 80 ml Ελαιόλαδο
- 180γρ. Κρεμμύδι (λευκό)
- 15γρ. Ντοματοπολτό
- 300γρ. Ντομάτα (κονκασέ)
- 110ml Κόκκινο Κρασί
- 2 – 3 φύλλα Δάφνης
- 1 ξυλάκι Κανέλας
- 2 – 3 κόκκους Μπαχάρι
- 2 σκελίδες Σκόρδο ( ψιλοκομμένες)
- 100γρ. Γραβιέρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγη Ζάχαρη
- Λίγο αλεύρι
Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό
Εκτέλεση
1.Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 – 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το κρέας και το ροδίζουμε από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα να μαραθούν, κατόπιν προσθέτουμε τον ντοματοπολτό, τον τσιγαρίζουμε ελαφρώς, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την ντομάτα (κονκασέ), τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και προσθέτουμε υγρά (χλιαρό νερό ή ζωμό) να σκεπάζει καλά το κρέας. Δίνουμε μια δυνατή βράση, ξαφρίζουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 – 1μιση ώρα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.