
Φιογκάκια Alfredo
4 μερίδες
20 λεπτά

Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
- 500γρ. Κρέμα γάλακτος
- 200γρ. Μανιτάρια λευκά
- 100γρ. Μαργαρίνη
- 150γρ. Ζαμπόν
- 100γρ. Αρακά
- 1 μικρό Κρεμμύδι, ξηρό
- 500ml Ζωμό κότας ή λαχανικών
- 100γρ. Παρμεζάνα ή Κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
1. Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, ρίχνετε τα Φιογκάκια και βράζετε για 11-12’
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια ρηχή κατσαρόλα, λιώνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμυδάκι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα,το ζαμπόν και τον αρακά. Συμπληρώστε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος.
3. Αφού πάρει μια βράση ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε για 2-3’ μέσα στην σάλτσα να πάρουν μια βράση.
4. Πριν το σερβίρισμα, ρίχνετε το τριμμένο τυρί.
Δες και άλλες συνταγές

Φιογκάκια Alfredo
4 μερίδες
20 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
- 500γρ. Κρέμα γάλακτος
- 200γρ. Μανιτάρια λευκά
- 100γρ. Μαργαρίνη
- 150γρ. Ζαμπόν
- 100γρ. Αρακά
- 1 μικρό Κρεμμύδι, ξηρό
- 500ml Ζωμό κότας ή λαχανικών
- 100γρ. Παρμεζάνα ή Κεφαλοτύρι
Φιογκάκια Alfredo
4 μερίδες
20 λεπτά
Εκτέλεση
1. Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, ρίχνετε τα Φιογκάκια και βράζετε για 11-12’
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια ρηχή κατσαρόλα, λιώνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμυδάκι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα,το ζαμπόν και τον αρακά. Συμπληρώστε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος.
3. Αφού πάρει μια βράση ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε για 2-3’ μέσα στην σάλτσα να πάρουν μια βράση.
4. Πριν το σερβίρισμα, ρίχνετε το τριμμένο τυρί.
Μοιράσου τη συνταγή: