Chef: Κωνσταντίνος Πανταζής
Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια
4 μερίδες
20 λεπτά
Φιογκάκια
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 150γρ. Ντομάτα
- 120γρ. Ντοματίνια
- 90γρ. Αγγούρι κομμένο σε στικς
- 40γρ. Κρεμμύδι
- 30γρ. Πιπεριά
- 6-8 Ελιές
- 60γρ. Φέτα σε κύβους
- 40γρ. Ελαιόλαδο
- 5γρ. Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’.
- Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και αναμειγνύουμε καλά.
- Σερβίρουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.
Καλή μας όρεξη!