Chef: Κωνσταντίνος Πανταζής

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

4 μερίδες
20 λεπτά
untitled design 3 JjZi0 removebg preview
Φιογκάκια

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 150γρ. Ντομάτα
  • 120γρ. Ντοματίνια
  • 90γρ. Αγγούρι κομμένο σε στικς
  • 40γρ. Κρεμμύδι
  • 30γρ. Πιπεριά
  • 6-8 Ελιές
  • 60γρ. Φέτα σε κύβους
  • 40γρ. Ελαιόλαδο
  • 5γρ. Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’.
  2. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά
  4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και αναμειγνύουμε καλά.
  5. Σερβίρουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top