Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ με Τόνο
4 μερίδες
Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500γρ .Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ
- 300 γρ. Τόνος σε λάδι
- 500 γρ. Τοματίνια πολύχρωμα
- 6 κσ. Κάππαρη
- 1 κ.σ. Ρίγανη ξηρή
- 2 κ.σ. Πελτέ Λιαστής Ντομάτας
- Αλάτι/ Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα λαζάνια.
2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε την κάππαρη με μία κουταλιά λάδι μέχρι να γίνει τραγανή.
3. Αφαιρούμε την κάππαρη και στο αρωματισμένο λάδι του τηγανιού, ρίχνουμε τα τοματίνια και τη ρίγανη.
4. Προσθέτουμε τον πελτέ λιαστής ντομάτας, τον τόνο και ρίχνουμε 2-3 κ.σ από το νερό των ζυμαρικών και σιγοβράζουμε για 6 με 7’ μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε μία κούπα από το νερό τους.
5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τον τόνο και λίγο νερό από αυτό που κρατήσαμε από το βράσιμο των ζυμαρικών ώστε να ενωθεί καλά η σάλτσα με τα λαζάνια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
6. Σερβίρουμε με την κάππαρη, λίγη ρίγανη και μία κουταλιά ελαιόλαδο.
Δες και άλλες συνταγές
Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ με Τόνο
4 μερίδες
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500γρ .Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ
- 300 γρ. Τόνος σε λάδι
- 500 γρ. Τοματίνια πολύχρωμα
- 6 κσ. Κάππαρη
- 1 κ.σ. Ρίγανη ξηρή
- 2 κ.σ. Πελτέ Λιαστής Ντομάτας
- Αλάτι/ Πιπέρι
Λαζανάκια με 5 Δημητριακά ΜΑΚΒΕΛ με Τόνο
4 μερίδες
Εκτέλεση
1. Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα λαζάνια.
2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε την κάππαρη με μία κουταλιά λάδι μέχρι να γίνει τραγανή.
3. Αφαιρούμε την κάππαρη και στο αρωματισμένο λάδι του τηγανιού, ρίχνουμε τα τοματίνια και τη ρίγανη.
4. Προσθέτουμε τον πελτέ λιαστής ντομάτας, τον τόνο και ρίχνουμε 2-3 κ.σ από το νερό των ζυμαρικών και σιγοβράζουμε για 6 με 7’ μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε μία κούπα από το νερό τους.
5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τον τόνο και λίγο νερό από αυτό που κρατήσαμε από το βράσιμο των ζυμαρικών ώστε να ενωθεί καλά η σάλτσα με τα λαζάνια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
6. Σερβίρουμε με την κάππαρη, λίγη ρίγανη και μία κουταλιά ελαιόλαδο.
Μοιράσου τη συνταγή: