lazanakia me katiki kai karamelwmena kremmydia 1

Λαζανάκι με Κατίκι και Καραμελωμένα Κρεμμύδια

4 μερίδες
25 λεπτά
makvel-lazanaki-red-SxcKd

Λαζανάκι

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Βαλσαμικό Ξύδι
  • 10 Κλαδάκια Θυμάρι
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

1.  Βράζετε τα λαζανάκια σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (χρόνος βρασμού στη συσκευασία). Σε χαμηλή φωτιά σωτάρετε τα κρεμμύδια για 15 λεπτά περίπου σε λίγο λάδι, ανακατεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Προσθέτετε το πετιμέζι και το αλάτι. Σβήστε με το βαλσαμικό ξύδι και αφήστε να βράσει 10 λεπτά ακόμα.
2.  Όταν είναι έτοιμο, προσθέσθε το θυμάρι και το πιπέρι. Αναμειγνύετε το περιεχόμενο του τηγανιού με τα λαζανάκια και το κατίκι..
Μοιράσου τη συνταγή:
lazanakia me katiki kai karamelwmena kremmydia

Λαζανάκι με Κατίκι και Καραμελωμένα Κρεμμύδια

4 μερίδες
30 λεπτά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Βαλσαμικό Ξύδι
  • 10 Κλαδάκια Θυμάρι
  • Αλάτι – πιπέρι

Λαζανάκι με Κατίκι και Καραμελωμένα Κρεμμύδια

4 μερίδες
30 λεπτά

Εκτέλεση

1.  Βράζετε τα λαζανάκια σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (χρόνος βρασμού στη συσκευασία). Σε χαμηλή φωτιά σωτάρετε τα κρεμμύδια για 15 λεπτά περίπου σε λίγο λάδι, ανακατεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Προσθέτετε το πετιμέζι και το αλάτι. Σβήστε με το βαλσαμικό ξύδι και αφήστε να βράσει 10 λεπτά ακόμα.
2.  Όταν είναι έτοιμο, προσθέσθε το θυμάρι και το πιπέρι. Αναμειγνύετε το περιεχόμενο του τηγανιού με τα λαζανάκια και το κατίκι..
Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top