Πένες με Φιλετίνια και Μανιτάρια
4 μερίδες
25 λεπτά
Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
- 300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
- 300 γρ. μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο
- παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Αφαιρούμε από το τηγάνι το κρέας που έχουμε σοτάρει και μέσα στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδα.
2. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε και αυτά. Ανακατεύουμε τα υλικά μας όλα μαζί και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα μοσχαρίσια φιλετίνια και αφήνουμε για 5 λεπτά να συνεχίσουν στο τηγάνι.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μία κουταλιά γλυκού πάπρικα. Ανακατεύουμε με ήρεμες κινήσεις μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε τις βρασμένες Πένες και ανακατεύουμε.
4. Σερβίρουμε το φαγητό μας με λίγη παρμεζάνα και φρέσκο δεντρολίβανο!