Σπαγγέτι με Mοσχαράκι Kοκκινιστό

4 μερίδες
1 ώρα
Σπαγγέτι BIO ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Bio ΜΑΚΒΕΛ
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
  • 30 γρ. πελτέ ντομάτας
  • 300 γρ. ντομάτα σε κύβους
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 60 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 10 γρ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 50 ml κόκκινο κρασί
  • 5 γρ. θυμάρι
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
  2. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, την ντομάτα σε κύβους και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  6. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  7. Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

 

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top