Κριθαράκι​

untitled design 6 NrHkP removebg preview
Ζυμαρικά από 100% σιμιδγάλι

έτοιμα σε 10 - 12 λεπτά

Το χοντρό κριθαράκι αγαπιέται περισσότερο στη Β. Ελλάδα. Κι’ αυτό γιατί οι βόρειοι αγαπούν πιο πολύ τις γεμάτες κι έντονες μπουκιές, με περισσότερη την αίσθηση της πληρότητας. Ίσως γιατί τα χειμωνιάτικα τραπέζια με τις χαμηλές θερμοκρασίες να ταιριάζουν περισσότερο σε ένα “πειραγμένο” γιουβέτσι χωρίς μοσχάρι αλλά με χωριάτικο κόκκορα ή με πικάντικα λουκάνικα και πράσο.

icons-01
Νέο έργο (32)
icons-02
gioubetsi
ανά 100g
Scroll to Top