spaggeti-amatritsiana

Σπαγγέτι Αματριτσιάνα

4 μερίδες
17 λεπτά
makvel-spaghetti-no6-red-4JBDG
Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ  Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Αποφλοιωμένα Ντοματάκια
  • 2 μικρά ξηρά Κρεμμύδια
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 300γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 πρέζα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ρίγανη
  • 125ml Eλαιόλαδο
  • 100γρ. Φλύδες Παρμεζάνας

Εκτέλεση

1.  Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι ρίχνετε τα σπαγγέτι. Βράζετε για 7-8′.
2.  Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, το μπέικον και τα ντοματάκια .
3.  Ρίξτε όλα τα μπαχάρια στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσετε τα αρώματα.
4.  Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στη σάλτσα. Αφήστε να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά .

5.  Σερβίρετε και ρίξτε τις φλύδες παρμεζάνας πριν το σερβίρισμα.

Μοιράσου τη συνταγή:
spaggeti amatritsiana

Σπαγγέτι Αματριτσιάνα

4 μερίδες
17 λεπτά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ  Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Αποφλοιωμένα Ντοματάκια
  • 2 μικρά ξηρά Κρεμμύδια
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 300γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 πρέζα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ρίγανη
  • 125ml Eλαιόλαδο
  • 100γρ. Φλύδες Παρμεζάνας

Σπαγγέτι Αματριτσιάνα

4 μερίδες
17 λεπτά

Εκτέλεση

1.  Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι ρίχνετε τα σπαγγέτι. Βράζετε για 7-8′.
2.  Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, το μπέικον και τα ντοματάκια .
3.  Ρίξτε όλα τα μπαχάρια στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσετε τα αρώματα.
4.  Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στη σάλτσα. Αφήστε να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά .

5.  Σερβίρετε και ρίξτε τις φλύδες παρμεζάνας πριν το σερβίρισμα.

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top