
Λαζανάκι (5 Δημητριακά) με Πιπεριές Φλωρίνης
4 μερίδες
15 λεπτά

Λαζανάκι (5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Λαζανάκι (5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΜΑΚΒΕΛ
- 1 σκόρδο ολόκληρο
- 300 γρ. παρμεζάνα
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
1. Σε ένα ταψάκι το οποίο έχουμε λαδώσει, τοποθετούμε τις πιπεριές Φλωρίνης και ένα ολόκληρο σκόρδο κομμένο στη μέση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C και ψήνουμε για 35-40 λεπτά.
2. Μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές και το σκόρδο, σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λαζανάκια. Μόλις ετοιμαστούν οι πιπεριές Φλωρίνης τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Παράλληλα πολτοποιούμε το ψημένο σκόρδο. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τις πιπεριές με το σκόρδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
3. Σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δες και άλλες συνταγές

Λαζανάκι (5 Δημητριακά) με Πιπεριές Φλωρίνης
4 μερίδες
40 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Λαζανάκι (5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΜΑΚΒΕΛ
- 1 σκόρδο ολόκληρο
- 300 γρ. παρμεζάνα
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- πιπέρι, αλάτι
Λαζανάκι (5 Δημητριακά) με Πιπεριές Φλωρίνης
4 μερίδες
40 λεπτά
Εκτέλεση
1. Σε ένα ταψάκι το οποίο έχουμε λαδώσει, τοποθετούμε τις πιπεριές Φλωρίνης και ένα ολόκληρο σκόρδο κομμένο στη μέση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C και ψήνουμε για 35-40 λεπτά.
2. Μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές και το σκόρδο, σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λαζανάκια. Μόλις ετοιμαστούν οι πιπεριές Φλωρίνης τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Παράλληλα πολτοποιούμε το ψημένο σκόρδο. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τις πιπεριές με το σκόρδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
3. Σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μοιράσου τη συνταγή: