Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Κοφτό Μακαρονάκι ΜΑΚΒΕΛ 
  • 1 Μεσαίο Μπρόκολο
  • 1 Μεσαίο Κουνουπίδι
  • 10 Μανιτάρια Άσπρα
  • 1 Μεσαίο Κρεμμύδι
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 1 Πιπεριά Κόκκινη
  • 1 Πιπεριά Κίτρινη
  • 100 γρ. Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι - Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, ψιλοκόβετε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και τα σοτάρετε. Έχετε κόψει από πριν τα λαχανικά σας σε κύβους αφού τα έχετε πλύνει καλά και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα να σοταριστούν και αυτά. Ρίχνετε σχεδόν 4 λίτρα νερό και αφήνετε να πάρουν μια βράση, για 10 λεπτά. Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι και στη συνέχεια ρίχνετε τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα βράζετε για άλλα 10 λεπτά.

Η σούπα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι μπέικον, το οποίο ρίχνετε στη σούπα ή χρησιμοποιείτε ζωμό κοτόπουλο.

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κεφτέδες & Κόκκινη Σάλτσα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ...