Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
  • 8 τμχ. Μπρόκολο (φλορέτες)

  • 120γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)

  • 110γρ. Καρότο (στικάκια)

  • 140γρ. Κρεμμύδι (φέτες)

  • 100γρ. Πιπεριές Φλωρίνης (στικάκια)

  • 120γρ. Ανθότυρο

  • 60γρ. Βούτυρο

  • 30γρ. Ελαιόλαδο

  • 4γρ. Σκόρδο

  • Αλάτι

  • Πιπέρι μαύρο

  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά στα σχήματα της συνταγής και βάζουμε παράλληλα 2 κατσαρόλες μικρές να βράσουν με αλατόνερο. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο για 3 - 4 λεπτά και αφού το ρίξουμε στο νερό ξεκινάμε να σοτάρουμε (σε βαθύ τηγάνι), σε δυνατή φωτιά με βούτυρο και ελαιόλαδο τα λαχανικά προσθέτοντας τις φλορέτες. Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα στην άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το ανθότυρο σπασμένο και συνεχίζουμε για 1 - 2 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 - 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με ...

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε ...

Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ (μέτριο), με θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ...