penes-makvel-olikis-alesis-me-vromi-lachanika-kai-anthotyro-2

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο

4 μερίδες
untitled design 11 NyBbJ removebg preview
Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
  • 8 τμχ. Μπρόκολο (φλορέτες)
  • 120γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
  • 110γρ. Καρότο (στικάκια)
  • 140γρ. Κρεμμύδι (φέτες)
  • 100γρ. Πιπεριές Φλωρίνης (στικάκια)
  • 120γρ. Ανθότυρο
  • 60γρ. Βούτυρο
  • 30γρ. Ελαιόλαδο
  • 4γρ. Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1.  Κόβουμε τα λαχανικά στα σχήματα της συνταγής και βάζουμε παράλληλα 2 κατσαρόλες μικρές να βράσουν με αλατόνερο. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο για 3 – 4 λεπτά και αφού το ρίξουμε στο νερό ξεκινάμε να σοτάρουμε (σε βαθύ τηγάνι), σε δυνατή φωτιά με βούτυρο και ελαιόλαδο τα λαχανικά προσθέτοντας τις φλορέτες. Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα στην άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το ανθότυρο σπασμένο και συνεχίζουμε για 1 – 2 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μοιράσου τη συνταγή:
penes makvel olikis alesis me vromi lachanika kai anthotyro 1

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο

4 μερίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
  • 8 τμχ. Μπρόκολο (φλορέτες)
  • 120γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
  • 110γρ. Καρότο (στικάκια)
  • 140γρ. Κρεμμύδι (φέτες)
  • 100γρ. Πιπεριές Φλωρίνης (στικάκια)
  • 120γρ. Ανθότυρο
  • 60γρ. Βούτυρο
  • 30γρ. Ελαιόλαδο
  • 4γρ. Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο

4 μερίδες

Εκτέλεση

1.  Κόβουμε τα λαχανικά στα σχήματα της συνταγής και βάζουμε παράλληλα 2 κατσαρόλες μικρές να βράσουν με αλατόνερο. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο για 3 – 4 λεπτά και αφού το ρίξουμε στο νερό ξεκινάμε να σοτάρουμε (σε βαθύ τηγάνι), σε δυνατή φωτιά με βούτυρο και ελαιόλαδο τα λαχανικά προσθέτοντας τις φλορέτες. Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα στην άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το ανθότυρο σπασμένο και συνεχίζουμε για 1 – 2 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top