Σούπα Ντομάτας με Κριθαράκι & Ρεβύθια
2 μερίδες
40 λεπτά
Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 80γρ. Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ
- 100γρ. Βρασμένα ρεβύθια
- 20γρ. Ελαιόλαδο
- 30γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 10 Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 9′-11’.
2. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
3. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες και τα φύλλα βασιλικού.
4. Πολτοποιούμε το μείγμα και το αφήνουμε να βράσει για 5’.
5. Προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβύθια και το βρασμένο κριθαράκι και ανακατεύουμε.
Καλή μας όρεξη!