Σούπα Ντομάτας με Κριθαράκι & Ρεβύθια

2 μερίδες
40 λεπτά

Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 250γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 10 Φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1.  Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 9′-11’.
2. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
3. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες και τα φύλλα βασιλικού.
4. Πολτοποιούμε το μείγμα και το αφήνουμε να βράσει για 5’.

5. Προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβύθια και το βρασμένο κριθαράκι και ανακατεύουμε.

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top