Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Αποφλοιωμένα Ντοματάκια
  • 2 μικρά ξηρά Κρεμμύδια
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 300γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 πρέζα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ρίγανη
  • 125ml Eλαιόλαδο
  • 100γρ. Φλύδες Παρμεζάνας 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι ρίχνετε τα σπαγγέτι. Βράζετε για 7-8 ́.

Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, το μπέικον και τα ντοματάκια .

Ρίξτε όλα τα μπαχάρια στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσετε τα αρώματα.

Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στη σάλτσα. Αφήστε να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά .

Σερβίρετε και ρίξτε τις φλύδες παρμεζάνας πριν το σερβίρισμα. 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 - 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με ...

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε ...

Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ (μέτριο), με θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ...