Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Αποφλοιωμένα Ντοματάκια
  • 2 μικρά ξηρά Κρεμμύδια
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 300γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 πρέζα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ρίγανη
  • 125ml Eλαιόλαδο
  • 100γρ. Φλύδες Παρμεζάνας 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι ρίχνετε τα σπαγγέτι. Βράζετε για 7-8 ́.

Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, το μπέικον και τα ντοματάκια .

Ρίξτε όλα τα μπαχάρια στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσετε τα αρώματα.

Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στη σάλτσα. Αφήστε να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά .

Σερβίρετε και ρίξτε τις φλύδες παρμεζάνας πριν το σερβίρισμα. 

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κεφτέδες & Κόκκινη Σάλτσα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ...