Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Αποφλοιωμένα Ντοματάκια
  • 2 μικρά ξηρά Κρεμμύδια
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 300γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 πρέζα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ρίγανη
  • 125ml Eλαιόλαδο
  • 100γρ. Φλύδες Παρμεζάνας 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι ρίχνετε τα σπαγγέτι. Βράζετε για 7-8 ́.

Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, το μπέικον και τα ντοματάκια .

Ρίξτε όλα τα μπαχάρια στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσετε τα αρώματα.

Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στη σάλτσα. Αφήστε να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά .

Σερβίρετε και ρίξτε τις φλύδες παρμεζάνας πριν το σερβίρισμα. 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Ντομάτα, Μελιτζάνες και Γιαούρτι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε τις μελιτζάνες με τα 50 ml ελαιόλαδο, ...

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με Μελιτζάνες , Ελιές και Ξινομυζήθρα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο...

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Φιλέτο Κοτόπουλο, Ντοματίνια, Καλαμπόκι και dressing Γιαούρτι με Ταχίνι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε αφού πρώτα κρατήσουμε μία κούπα από το νερό ...