Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Κρέμα γάλακτος
  • 200γρ. Μανιτάρια λευκά
  • 100γρ. Μαργαρίνη
  • 150γρ. Ζαμπόν
  • 100γρ. Αρακά
  • 1 μικρό Κρεμμύδι, ξηρό
  • 500ml Ζωμό κότας ή λαχανικών
  • 100γρ. Παρμεζάνα ή Κεφαλοτύρι 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, ρίχνετε τα Φιογκάκια και βράζετε για 11-12’

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια ρηχή κατσαρόλα, λιώνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμυδάκι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα,το ζαμπόν και τον αρακά. Συμπληρώστε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος.

Αφού πάρει μια βράση ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε για 2-3’ μέσα στην σάλτσα να πάρουν μια βράση.

Πριν το σερβίρισμα, ρίχνετε το τριμμένο τυρί. 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Ντομάτα, Μελιτζάνες και Γιαούρτι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε τις μελιτζάνες με τα 50 ml ελαιόλαδο, ...

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με Μελιτζάνες , Ελιές και Ξινομυζήθρα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο...

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Φιλέτο Κοτόπουλο, Ντοματίνια, Καλαμπόκι και dressing Γιαούρτι με Ταχίνι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε αφού πρώτα κρατήσουμε μία κούπα από το νερό ...