Σουφλέ με Λαζανάκι, Μανιτάρια και Ζαμπόν
4 μερίδες
55 λεπτά
Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 500γρ. Κρέμα γάλακτος
- 200γρ. Ζαμπόν
- 200γρ. Παρμεζάνα ή Κεφαλοτύρι
- 150γρ. Μανιτάρια 1Κρεμμύδι ξηρό
- 100γρ. Μαργαρίνη
- 2 Αβγά Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνετε τα Λαζανάκια. Παράλληλα σε μια άλλη κατσαρόλα λιώνετε τη μαργαρίνη, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρετε.
2. Συμπληρώνετε τα μανιτάρια, το ζαμπόν, το ζωμό κότας και τέλος την κρέμα γάλακτος.
3. Ρίχνετε τα Λαζανάκια μεσα στην κρέμα. Τα αναμειγνύετε όλα μαζί και στη συνέχεια τα ρίχνετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
4. Χτυπάτε τα αβγά τα αναμειγνύετε με τα Λαζανάκια και προσθέτετε το 1/3 του τυριού. Τέλος, συμπληρώνετε (από πάνω), το υπόλοιπο τυρί.
5. Ψήνετε στο φούρνο έως ότου ροδίσει το τυρί (στους 185C), και κάνει μία ροδοκόκκινη και τραγανή κρούστα.